Hur installerar jag Track?

Du lägger till den via: Ngenic Tune-appen -> Inställningar -> Ngenic Tune -> Lägg till Track

Följ sedan instruktionerna. Din gateway kommer så att sättas i installationsläge (grön lampa).
Om du redan tidigare har aktiverat Track så kan du göra det igen genom att göra en reset på den. Det gör man genom att öppna batteriluckan och trycka i det lilla hålet med ett gem.

Track-HAN ansluts till nya elmätare och behöver inga batterier för den sitter hålet för reset på kortsidan.