Jag har redan en innegivare. Behövs Ngenic Tune?

Ja, och låt oss förklara varför: Ngenic Tune är inte bara en innegivare, det är en helhetslösning för smart värmestyrning. Medan din nuvarande innegivare sannolikt är fast på en plats och bara mäter temperatur, erbjuder Ngenic Tune trådlös flexibilitet. Placera den var du vill i huset och få data på temperatur, solinstrålning och luftfuktighet.

Har du flera våningar att övervaka? Inga problem! Använd flera Ngenic Tune-innegivare och systemet kommer att skapa ett optimalt medelvärde för hela huset. Kom ihåg att hela huset styrs som en enhet, men du kan finjustera inställningar för att balansera värmen mellan olika våningar och rum.

Ngenic Tune erbjuder även schemaläggning och elprisstyrning, så du kan minimera dina värmekostnader och leva mer hållbart.

Vid installationen av Ngenic Tune bör din befintliga innegivare ställas till att inte påverka styrningen eller kopplas bort. Se manualen för ditt värmesystem för detaljer.