Om jag inte lyckas med installationen?

Vanliga saker att testa:

• Starta om gatewayen - Vänta tills den blir grön
  • Gå in igen på installationsflödet via: Installation.ngenic.se (Det är dit du kommer när man trycker på "installera" via appen)
  • Var noga med Y-kabeln. Kopplingen med en bild på en gran ska vara kopplad mot utegivaren och kopplingen med en bild på ett hus ska vara kopplad mot 'huset' ska vara kopplad mot värmesystemet. Det är fyra kopplingar på varje kopplingsdon (två in och två ut). Totalt åtta kopplingar alltså. Gör sedan en reset på styrdosan. Det gör man genom att trycka i det lilla hålet på styrdosan med ett gem.

Kör du fast så hör av dig till oss på support@ngenic.se så hittar vi en lösning tillsammans.