Bättre värmereglering med Ngenic Tune och Kaminer

För att Ngenic Tune ska fungera så bra som möjligt när du har en kamin bör du placera din innegivare på rätt sätt. En god tumregel är att hålla innegivaren i ett annat rum eller åtminstone fem meter bort från kaminen för att undvika att den blir för varm. Detta säkerställer att Ngenic Tune kan ge en mer exakt temperaturkontroll utan att påverkas för mycket av värmen från kaminen.

Det kan vara individuellt hur mycket som våra kunder vill att kaminen vill att värmen från värmesystemet dämpas vid eldning. Det beror mycket på om det eldas för att spara el t.ex. eller om det bara är för lite trivsel. Det här går alltså att reglera själv genom att variera avståndet mellan innegivare och eldstaden.

Dessutom, genom att lägga till extra innegivare i olika rum, kan Ngenic Tune bättre förstå och balansera uppvärmningen i hela ditt hem. Detta är särskilt fördelaktigt i stora hus, där vissa rum kan bli för kalla några timmar efter eldningen. Med flera innegivare kan systemet justera värmen efter en ännu bättre representation av husets temperatur.

Fick du svar på din fråga? Tack för din feedback Ett problem uppstod när din feedback skulle skickas. Vänligen försök igen.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss