Gateway - vad betyder grön och blå färg?

Blått ljus - Normal drift (ingen ny hårdvara kan anslutas)

Gröns ljus - Installationsläge (ny hårdvara kan kopplas ihop med din Gateway. Exempelvis en Innegivare eller en Track.)
Vitt ljus - Uppstart (kan ta ca 30 sekunder upp till 2 minuter)

Du kan sätta din Gateway i installationsläge genom att gå in i Ngenic Tune-appen och välja Inställningar -> Ngenic Tune
Där ser du en lista på alla enheter som är kopplade till ditt system och längst ner kan du trycka på Lägg till. Då får du välja om du ska lägga till Track eller Innegivare. När du har valt det är det bara att följa instruktionerna och Gatewayen kommer att gå in i installationsläge och börja lysa grönt.

Det finns ett litet hål på baksidan av din Gateway. Klicka där med ett gem för att växla mellan installationsläge (grönt) och normal drift (blått).
Efter en viss tid så kommer din gateway att automatiskt att stänga av installationsläget.