Påverkar Ngenic Tune varmvattnet? (Svar: Nej)

Ngenic Tune optimerar endast uppvärmningen av din bostad. Ditt tappvarmvatten förblir helt opåverkat och fungerar som vanligt. Det beror dels på att installationen skulle bli mer komplicerad och dessutom är energimängden normalt betydligt större för uppvärmningen än för tappvarmvatten.

Det är dock en funktion som ibland har efterfrågats av våra kunder och det är kanske något vi kommer att titta mer på i framtiden.