Hur byter jag batterier?

Du behöver två AAA-batterier och en platt skruvmejsel. Om du inte har nya AAA-batterier hemma så kan du sno två från fjärrkontrollen. Det är ändå inget bra på TV ikväll!

Både Innegivare och Styrdosan behöver alltså två AAA-batterier var och batteritiden är ca 3-4 år.

Appen kommer att påminna dig i god tid om att det är dags att byta batterier. Ca två månader före batterierna tar slut. Du kan även slå på notiser via appen via pushnotiser och via E-post.

Om batterierna tar slut innan de hinner bytas så blir styrdosan passiv. Då kopplas signalen från utegivaren åter till värmesystemet och det fungerar precis som före installationen av Ngenic Tune.