Vilken inställning är bäst för Siemens RVA 36.531?

På denna vanliga fjärrvärme-regulatorn så finns det lite olika driftlägen. Vi rekommenderar det som heter Kontinuerlig drift som symboliseras av en överkryssad klocka.

Den som heter Auto kan vara lite besvärlig i kombination med Ngenic Tune. Det beror på att den har en funktion som heter ECO som stänger av värmen i 24-timmar om utetemperaturen går över 18 grader.