Vad ingår i köpet?

Du får tre vita dosor och en app. Det är det viktigaste.

Systemet består av en gateway som du kopplar in i din router. En styrdosa som du kopplar in mellan utegivaren och värmesystemet. Slutligen en innegivare som är helt trådlös. Den placeras centralt i huset en vägg.

Dessutom får du kringutrustning i form av en tång, AAA-batterier som redan sitter i innegivaren och styrdosan, en strömadapter till gatewayen, ett identifieringsverktyg som kan behövas vid installationen, en nätverkssladd till din router, en återställningsplugg samt en Y-kabel som kopplas in mellan utegivaren och värmesystemet.

Frakten ingår i priset.